top of page
Lämnar skugga

Djuptid Coaching

Djuptid Coaching är en kroppsligt, känslomässigt och själsligt, djupt läkande resa.

Djuptid Coaching är en innerligt vacker läkningsresa. 

Vi utgår från kroppens egna språk, tar oss tid att lyssna inåt och låter kroppen berätta sin egen historia.
Till skillnad från att bli behandlad  
är det klienten, du, som är den som upptäcker, förstår, frigör, hedrar och stöttar din kropp och ditt sinne till läkning. 

Min erfarenhet är att de insikter vi får när vi är mer aktiva i vårt läkande ger mer långvariga resultat.

Det är kraftgörande att styra sin egen läkning!

Som terapeut sen 2005 stod det tidigt klart för mig att kroppar har sitt eget medvetande. De talar sitt tydliga språk om vi vet hur vi ska tolka dem. I vårt samhälle prioriteras kroppslig och emotionell kontroll över intuition och inkännande och därför har vi glömt bort att vi, i våra kroppar, själva sitter på redskapen för läkning!​

Vid långvarig stress börjar kroppen signalera obehag till oss. Det kan uttrycka sig som värk, oro, matsmältningsproblem, en känsla av avstängdhet, hormonrubbningar, nedsatt sexlust osv. Kroppen försöker kommunicera!

Negativa situationer eller känslor fastnar i kroppen som kroppsminnen.  Kroppen håller kvar minnet i musklerna, bindväven, energikroppen och i den djupa, primala delen av hjärnan. Det är därför väldigt svårt att intellektuellt resonera sig ur ett kroppsminne. När kroppen triggas av en liknande upplevelse/känsla så har den redan ett inövat försvar och därför kan det vara svårt att ändra ett invant beteende eller tankemönster. Kroppen skyddar oss trots att vi intellektuellt sett vet att vi är utom fara.

 

När medvetandet sjunker djupare in i kroppen och kommer i kontakt med kroppsminnet kan vi med hjälp av speciella tekniker programmera om den djupa delan av hjärnan och frigöra kroppen. Kroppen får fullfölja sin stresscykel och kan hitta ett nytt och friare uttryck.

Under Djuptid Coaching guidar jag dig djupt in i kroppen - där vardagsmedvetandet får slappna av och ett djupare medvetande tar vid. Baserad på de gamla traditionerna shamanism och taoism och samtidigt uppbackad av modern vetenskap använder vi verktyg såsom andning, ljudande, rörelse, närvaro och sensuell njutning för att läka kropp och sinne på djup nivå.

 

När vi ger kroppen tillåtelse att ses, kännas, beröras och att röra sig fritt, frigörs den inneboende förmågan att läka. Läkningen kan ske på en mental, känslomässig, fysisk och energimässig nivå. 

Vi programmerar om nervsystemet till att vila mot själv-acceptans och själv-kärlek.

Buddhistisk munk meditera

Det är en stor resa att ge sig in i kroppen för att leta upp de blockeringar som håller oss tillbaka. Det är som att gå runt i varje rum i ett heligt tempel, tända ett ljus och lysa upp det med kärlek tills hela templet är upplyst och ombonat!

Embodiment Coaching

Djuptid Coaching passar utmärkt:

 • Om du har fysiska åkommor du försökt läka med yttre metoder men inte lyckats

 • Om du upplever en inre stress/oro men inte förstår varför

 • Om du upplever hormonell obalans

 • Om du saknar lust - livslust eller sexlust

 • Om du känner på dig att du har mer att ge i livet än vad du hittills visat

 • Om du tampas med dålig självkänsla

 • Om du inte älskar dig själv och din kropp

 • Om du håller tillbaka dig själv i relation till andra människor

 • Om du längtar efter en djupare andlig kontakt

 • Om du längtar efter något annat i livet - men inte vet vad

 • Om du redan mår bra och nu vill du Blomstra!

Många behandlingsmetoder nöjer sig vid att läka den fysiska kroppen eller "komma igenom" rädslor eller liknande. Djuptid Coaching vill längre än så!

 

Vi vill att du ska Blomstra (eng Thrieve)!

Uppleva livet med glädje och njutning! Våga vara närvarande i alla känslor och med vidöppna sinnen våga rida på vågen som är Livet.

Den glädjen och sprudlande energin som barn känner finns kvar i våra kroppar men ofta har livet fördunklat den med ansvar, uttråkning, rädslor, oro, ilska.

 

När vi låser vi upp kroppens försvar frigör vi den ursprungliga energin och vi blir då friskare, mer levnadsglada och känner mer lust.

 

Den sexuella energin får flöda i form av njutning, kreativitet och livskraft!

Verklig transformation händer när vi vågar dyka djupt in i vårt undermedvetna. För att göra det krävs mod, trygghet och kärlek. Jag håller ett tryggt och kärleksfullt ”space” för dig när du djupdyker.

Gul temabakgrund

Djup närvaro - Rörelse - Andning - Ljudande - Sensuell njutning
 

låser upp

Energimässiga & fysiska blockeringar - Begränsande tankemönster - Avstängdhet - Känslor som begränsar 

vilket leder till ökad

Holistisk läkning - Vital energi - Personlig kraft - Njutning - LivsLust - SexLust

 

Testimonial

During the 10 sessions we have had together you have led me to depths within myself that I haven’t touched before. I have not only healed and integrated shadow parts of myself from this life time, but also – and this is what really stands out – I have gotten in touch with ancestral wounds and past life traumas that are holding me back, and blocking me, in this life time. Your transmission is powerful and I love the safe container you create. I also love how incredibly understood I have felt by you - and that I am sure it is genuine. 

 

In many sessions I have had the feeling of stepping into a magical ancient sacred temple with you waiting for me as a mystical wise medicine woman and shaman. I love that!! 

 

You are also phenomenal in seeing through stories and redirecting me to what is beneath, coming back to truth. From the bottom of my heart thank you for this wild journey.
I am deeply grateful.

 

Johanna Kruusval

skuggor

Varmt välkommen att boka in ett 20 minuters introduktionsmöte för att se om Djuptid Coaching kan passa dig. Det kostar inget!

Som jag ser det så tar läkning tid.
Kroppen och Sinnet ska hinna anpassa sig till förändringen.

 

Därför erbjuder jag Djuptid Coaching i paket om 10 gånger.

Alla sessioner sker via Zoom för att du ska kunna känna dig trygg i ditt kroppsliga uttryck under våra sessioner.

Djuptid Coaching paket

 • 10 x 75 minuters sessioner via Zoom

 • 3 x 30 minuters individuellt anpassade hemövningar efter varje session

 • 1 x 60 minuters healing, på distans eller fysiskt på min praktik

 

Paketet kostar 15 000 kr

Det går bra att dela upp betalningen.

bottom of page